Sfaturi pentru iesirile in oras cu fetele

Vara aduce o mulțime de oportunități de a petrece timpul cu prietenele, iar una dintre favoritele noastre este celebrul concept “Girls Night Out”  împrumutat, ca multe alte lucruri, de altfel, din SUA. În România îi putem spune simplu: Ieșeala cu prietenele.

Spre deosebire de “Girls Night In”, când moda se poate reduce cu succes la cele mai confortabile pijamalele asortate cu cei mai pufoși papuci, atunci când plănuiești o ieșire în oraș cu fetele, lucrurile se complică puțin și cu cel puțin 2 ore înainte, pe grupul de WhatsApp, curg mesaje panicoase de “cum ne îmbracăm?”.

Nicio grijă, astăzi suntem aici să rezolvăm complet problema. O dată pentru totdeauna. În 3 sfaturi ușor de urmat.

  1. Când ai dubii, alege cu încredere o paletă de culori monocromă. O simplă rochie albă ca White F Dress (aici va fi numele unei rochii albe din colecția Infinity F)  este perfectă și, totodată, un substitut de vară pentru negru, nuanțe de gri sau bleumarin.
  2. Pentru un look de vară, îți sugerăm să adaugi o culoare contrast pentru a sparge monotonia. Pantofii sunt modalitatea perfectă de a face acest lucru.
  3. Iar pentru un aspect modern și, în același timp, vintage, întregul ansamblu se poate armoniza cu bijuterii și/sau un clutch cu look vintage-șic.

Sperăm că aceste 3 sfaturi te inspiră să-ți asortezi rapid un outfit perfect pentru următoarea ieșire în oraș cu prietenele.