LIVRARE & RETURNARI

LIVRĂRI
Livrarea produselor este contra cost si se efectueaza pe teritoriul Romaniei. Costul transportului este de 18 lei pe teritoriul Romaniei si este suportat de cumparator.

Produsele pot fi ridicate si din Showroom-ul nostru din Str. Radu Beller 23A, Sector 1, Bucuresti.
Livrarea produselor catre Utilizator se va realiza prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier Express SRL cu sediul in Bucuresti, Sos. Fabrica de Glucoza, nr.11C, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/4014/2001, cod fiscal RO13838336, nr. telefon 021.9336, email customer@fancourier.ro.
Livrarea produselor comandate va fi efectuata intr-un interval de minim 24 de ore lucratoare de la momentul confirmarii comenzii pana la 2 zile lucratoare, in functie de localitatea de destinatie. In cazul exceptional in care durata se prelungeste, clientii vor fi anuntati in prealabil.
Comanda va este adusa la adresa specificata la efectuarea comenzii, in intervalul orar stabilit.
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului, pana la predarea catre dumneavoastra.
La primirea coletului, va rugam verificati pachetul, precum si disponibilitatea certificatului si a facturii fiscale.
Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa showroom@infinityf.ro sau la numerele de telefon 0786.868.888.

RETURNĂRI
Potrivit art. 4 alin.1 lit. b) Ordonantei de Urgenta 130/2000 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta, in maxim 10 zile lucratoare de la data primirii Produselor aveti dreptul de a denunta Contractul de Vanzare, de a returna Produsele si de a primi inapoi contravaloarea acestora.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunţa la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului
Compania isi rezerva dreptul de a refuza returnarea acelor Produse care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi, dar fara a ne limita la : lenjeria intima sau costume de baie,produse care nu prezinta eticheta de retur, produse a caror cutie protectoare a fost deteriorata sau lipseste, produse care prezinta urme de uzura ,produse a caror etichete au fost indepartate ,etc. Utilizatorul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu.
Compania are obligatia de a rambursa contravaloarea Produsului in termen de maxim 14 de zile de la denuntarea Contractului, dar nu inainte de returnarea Produsului. Prin exceptie, daca in urma returnarii Produsului se constata ca acesta a fost deteriorat si nu mai poate fi comercializat ca nou, Compania isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea Produsului. De asemenea, Compania poate refuza returnarea Produsului daca nu este returnat in ambalajul original intact.
Returul produselor este gratuit doar daca livrarea este efectuata prin intermediul FAN COURIER. Orice cheltuieli cu privire la livrarea retururilor neconforme, care sunt refuzate din cauza nerespectarii procedurii de retur, vor fi suportate de catre dumneavoastra.
Produsele pot fi returnate si la Showroom-ul nostrum din Str. Radu Beller nr. 23A, Sector 1, Bucuresti.

Cheltuielile cu privire la returnarea produselor aflate in perioada de garantie, dupa perioada de retur de 30 zile, vor fi suportate de catre dumneavoastra.
Daca renuntarea la cumparare se va face in mod repetat, atunci va fi considerata un abuz, Compania rezervandu-si dreptul de a nu mai accepta comenzi ulterioare.
Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa showroom@infinity.ro sau la numerele de telefon 0786.868.888.
ADRESA DE RETUR
Show-room Str. Radu Beller nr. 23A
Sector 1, Bucuresti