Noua Colectie Infinity F Spring Summer 2019 la Paris Fashion Week

Paris Fashion Week – Noua Colecție Infinity F Spring Summer 2019, o colecție inspirată de feminitate și fantezie, cu rochii vaporoase din materiale ușoare, în culori calde.

Rochii de seară InfinityF.

Am participat la Săptămâna Modei de la Paris

Într-una dintre cele mai frumoase clădiri istorice din Paris, Palat Behague, în care se află Ambasada României, a avut loc o seară de modă românească la care au fost invitați să participe diplomați străini și reprezentanți ai mass-media din toată lumea.

Evenimentul a fost organizat de Federația Română de Design și Accesorii și Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, în cadrul Paris Fashion Week.

Fashion Week, Săptămâna Modei, constă într-o serie de prezentări de designer desfășurate pe durata a șapte zile, de două ori pe an. În cadrul acestui eveniment, noile colecții sunt prezentate prin spectacole de catwalk în cele mai frumoase sau deosebite locuri din Paris.

Courrèges, Lanvin, Iris Van Herpen, Christian Dior, Comme des Garçons, Stella McCartney sau chiar Chanel, sunt unele dintre cele mai cunoscute nume din industria modei care au participat, făcând astfel din Paris Fashion Week unul dintre evenimentele de top din lumea modei.

Și noi, Infinity F, am avut plăcerea și bucuria să fim prezenți la evenimentul din cadrul Ambasadei României, prin Laura Dincă, creatoarea și designerul din spatele colecțiilor noastre. Ne-am bucurat cu atât mai mult cu cât este pentru a doua oară când participăm la Paris Fashion Week, de data aceasta la invitația creatoarei de modă Clara Rotescu și a designerului Catalin Botezatu, cei care au crezut și cred în talentul Laurei și în potențialul ei în industria de fashion.

Pe scenă am prezentat noua Colecție Infinity F Spring Summer 2019, o colecție inspirată de feminitate și fantezie, cu rochii vaporoase din materiale ușoare, în culori calde. O colecție în care primează transparența și senzualitatea, despre care putem spune, fără falsă modesite, c-a avut succes fiind extrem de apreciată de către cei prezenți.

Mai mult, datorită culorilor calde și a rafinamentului regăsit în modelele prezentate, colecția a fost asociată cu presonalitatea deschisă și plină de farmec a Laurei Dincă, cu pasiunea ei pentru Fashion. Iar Fashionul este Feeling, este Fever, este Famous, este Forever, după cum spune si sloganul Brandului InfinityF.

Ca o noutate absolută, vă putem spune că foarte curând colecția prezentată la Paris Fashion Week va putea fi cumpărată, pe bază de precomandă, de pe 89.33.44.193 sau direct din showroom-ul din Str. Radu Beller 23 A. Acolo unde vă așteptăm și cu alte modele din colecția InfinityF.