5 conturi pe care sa le urmaresti pe Instagram pentru inspiratie

Janni Deler Olson

Spre deosebire de celalte recomandări pe care le veți găsi mai jos, Janni Deler Olson este doar o fată obișnuită din Suedia cu, credem noi, alegeri vestimentare de vacanță perfecte.

Janni  și-a început blogul de fashion și travel în 2013, când a decis că are nevoie de un spațiu unde să salveze toate călătoriile. Pentru ea, totul a început pe Instagram, dar a simțit destul de repede că nu era de ajuns.

Taylor Hill

Taylor Marie Hill a apărut de nicăieri și a luat industria fashion-ului prin surprindere cu look-ul ei natural și personalitatea carismatică, iar acestea sunt motivele pentru care o placem și noi. Pentru că originalitatea ei specifică se reflectă în alegerile sale vestimentare foarte fresh.

Taylor este din 2015 unul dintre “îngerii” Victoria’s Secret, dar și un supermodel care a pășit pe catwalk și a apărut în campaniile publicitare pentru aproape toate fashionbrand-urile internaționale de top.

Camille Charriere

Camille over the Rainbow a fost fondat, așa cum te-ai aștepta, de Camille Charriere. Camille a crescut la Paris, apoi s-a mutat la Londra urmărind o carieră în drept financiar și fiscal.

Cu toate acestea, interesul său puternic pentru lumea creativă a condus-o la industria modei, lucrând atât cu NET-A-PORTER, cât și cu matchesfashion.com, înainte de a fi pe cont propriu.

Blogul, pe care de asemenea îl recomandăm, a început în 2010 și este o fereastră în fashion-universul său, presărat cu gânduri personale și sfaturi de călătorie.

Camelia Crăciunescu

Camelia crede că mai întâi te lovește dragostea pentru modă și abia apoi înveți despre ea. Încă de când avea 4 ani era interesată de modă și mai târziu i s-a dezvoltat o pasiune pentru hainele frumoase tocmai pentru că nu și le permitea, dar îi plăcea să meargă în magazine pentru a le privi și studia.

Așa a început în adolescență să își transforme blugii baggy în blugi skinny sau să-și coloreze în negru singura pereche de pantofi pentru a putea merge la Operă.

Nouă ne plac foarte mult cei care iau inițiativă și nu se plâng de împrejurări, deci Camelia Crăciunescu nu trebuia să lipsească din această listă.

Andreea Diaconu

Andreea Diaconu este una dintre cele mai populare modele din România. A apărut pe coperțile revistelor din Franța, România, Rusia, Spania și Elveția și a prezentat pentru prima dată în Vogue, la vârsta de 21 de ani, ediția din februarie 2013, iar în 2014 a apărut alături de David Beckham în campania de primăvară pentru Belstaff.

Și pentru că suntem de părere că stilul personal înseamnă mai mult decât aspectul exterior, pe Andreea am inclus-o în lista noastră fiindcă este un model de urmat în adevăratul sens al cuvântului. Deși afirmă că este nu activistă, crede foarte mult în combaterea rasismului și homofobiei în România.

Iată-le. Acestea sunt prupuneri noastre. Dacă îți place moda și te găsești de multe ori căutând inspirație pe Instagram, nu vei da greș dacă le urmărești pe oricare dintre cele 5 de mai sus.

Tu pe cine ai propune?